vineri, 19 octombrie 2007

Un nou sezon-Megastar


De cand asteptam al 2-lea sezon..yupyyy..Sambata, 20 octombrie, de la ora 20:00, zece candidati din Muntenia si Dobrogea intra in batalia regiunilor, iar lupta se anunta mai stransa ca niciodata! Pe Stefan l-am cunoscut prin intermediul unei prietene,si ea cunoscand-ul la preselectiile din Craiova.Ii tin pumnii,si sper ca totul sa fie bine.Multa bafta,tuturor!
Fenomenul Megastar continua!
Pe 20 octombrie revine la Prima TV cea mai populara competitie muzicala a anului! Noul juriu Megastar format din Virgil Iantu, Aura Urziceanu, Razvan Mazilu si Adrian Despot, intra in lumina reflectoarelor, alaturi de Andreea Raicu, gazda emisiunii, si Dan Fintescu, in calitate de reporter special. Pe 20 octombrie, incepe batalia regiunilor, iar lupta se anunta mai stransa ca niciodata. Fiti pregatiti pentru un show live, in care orice se poate intampla!

Megastar revine in forta cu noi surprize
Sunteti curiosi cat de sever va fi Virgil si cum se mai impaca cu Despot? Vreti sa vedeti daca Aura Urziceanu e la fel de intelegatoare cu noii concurenti, sau cum jurizeaza Razvan Mazilu? Care va fi de aceasta data atitudinea Andreei Raicu si ce controverse se mai nasc in culisele show-ului? Urmariti Megastar, din 20 octombrie!
Razvan Mazilu, noul membru al juriului „Megastar”
In noul sezon Megastar, Razvan Mazilu s-a alaturat juriului avand misiunea de a-i selecta pe cei mai talentati aspiranti la o cariera muzicala. Venind mereu in sprijinul tinerelor talente, Razvan este incantat de acest nou rol, pe care si-l asuma cu entuziasm. Silvia Mihai este noua coregrafa a aspirantilor la titlul de Megastar! Pentru ca nu numai vocea conteaza, ci si miscarea scenica, ea ii va pregati pe tineri pe parcursul intregului concurs. Sincronizarea nu este usoara, si uneori se lasa cu vanatai, mai ales la piesa de grup, unde semifinalistii se straduiesc sa tina pasul unii cu altii. Riscurile meseriei de Megastar... Dan Fintescu i-a intervievat pe candidatii sositi la preselectii, reusind sa afle de la acestia cele mai emotionante povesti despre ambitie si vointa de a reusi. Pe platourile Megastar, Dan va fi alaturi de concurenti, pe tot parcursul competitiei, pentru a va prezenta reactii si impresii „la cald”.
Primul oras in care a poposit caravana Megastar a fost Clujul unde, candidati de toate varstele au interpretat piese dintre cele mai diverse: pop, rock, rap, piese din folclor si chiar cantece de... cătănie! Tot aici s-a cantat pana si imnul national, moment solemn, la care juratii s-au ridicat in picioare. In timp ce Clujul s-a remarcat prin cel mai variat si mai surprinzator repertoriu, Moldova a fost zona din care juriul a ales cei mai multi potentiali concurenti la Megastar. Astfel, la Iasi, au venit nenumarati tineri talentati din intreaga regiune, si chiar de peste granita. La Timisoara, cea care le-a fost alaturi tuturor a fost gazda emisiunii, Andreea Raicu.
Pentru a mai risipi emotiile tinerilor, timisoreanul Virgil Iantu si aradeanul Adrian Despot au tinut si anul acesta “pariul” Timisoara versus Arad, destinzand atmosfera cu cateva momente memorabile. Iar daca la Timisoara cuvantul de ordine printre concurenti a fost emotia, la Craiova atmosfera s-a caracterizat prin dezinvoltura.
In Bucuresti, ultimii candidati la titlul de “Megastar” si-au dat masura talentului in fata juriului vreme de 4 zile. Nu numai locuitorii capitalei, dar si cei care nu reusit dintr-un motiv sau altul sa vina la preselectiile regionale, au strabatut sute de kilometri pentru a-si incerca norocul. Doamna in varsta de 74 de ani care a devenit celebra in primul sezon “Megastar” datorita “hitului” “Liberté”, a starnit din nou aplauze cu o alta compozitie proprie, demonstrand ca pasiunea pentru muzica nu are limite.
A inceput numaratoarea inversa!
Desi ce a fost mai greu a trecut, emotiile cresc pe zi ce trece, pentru ca la Megastar a inceput numaratoarea inversa. La studiourile Prima TV din Pipera pregatirile au intrat pe ultima suta de metri. Decorul este montat, reflectoarele isi asteapta Megastarurile, toate instalatiile sunt pregatite pentru intrarile dramatice ale candidatilor intr-un show care se anunta incendiar…Nimeni nu are nici o clipa de liniste pentru ca in culise se pun la punct ultimele detalii.
Pe locuri…Sunteti gata? Din 20 octombrie se da startul la Megastar! In fiecare sambata, de la ora 20:00, numai la Prima TV. Dupa zeci de ore de calatorie si alte zeci de ore de filmari, munca echipei de la Prima TV a dat si rezultatele mult sperate. Numarul impresionant de candidati a fost o surpriza placuta pentru toti cei implicati in aceasta mega-productie. Cei mai buni 60 de concurenti au fost selectati si urmeaza sa se intreaca in cea mai mare competitie muzicala a anului.
Prima regiune care intra in concurs la Megastar este Muntenia, dupa care vor urma Oltenia, Moldova, Ardealul, Banatul si Bucurestiul. Sambata, 20 octombrie, de la ora 20:00, va incepe lupta pe regiuni, in cele 6 episoade transmise saptamanal in direct la Prima TV, care au ca scop alegerea primilor 6 finalisti. In fiecare semifinala aferenta fiecarei regiuni a tarii vor concura cate 10 reprezentanti ai regiunii respective.
Mari sunt emotiile in randul concurentilor! Pregatirea pentru concurs a inceput chiar de a doua zi dupa venirealor in Bucuresti, cand cei 10 semifinalisti ai Munteniei au facut cunostinta cu profesoara lor de canto, Crina Mardare. Fara prea multe formalitati, echipa a trecut imediat la treaba. Nu numai exercitiile de control al respiratiei, ci si lectiile de dans le-au dat ceva batai de cap muntenilor, dar in cele din urma au reusit sa scape fara prea multe vanatai. Desi unii concurenti au ceva probleme cu vocea din cauza racelii, starea de spirit este pozitiva, iar nerabdarea creste pe zi ce trece.
O regiune, zece concurenti
Cei 10 reprezentanti ai Munteniei si-au ales piese din repertoriul romanesc si international. Sambata, 20 octombrie, publicul Romaniei va asculta si va judeca. Cei mai talentati cantareti ai tarii lupta pentru sansa vietii lor, punand totul in joc: pasiunea, talentul, vointa. Daca interpretarile lor suna mai bine decat cele ale artistilor de la care le-au „imprumutat”, ramane de vazut. La Megastar, orice este posibil!
Florin Cluceru – Maroon 5 - “This Love”
Manuela Nichita - Vonda Shepard - “Searchin my soul”
Dragos Anghel - Michael Buble - “Everything”
Elena Munteanu – Shania Twain – “Don’t be stupid”
Dorin Ochenatu - Phoenix – “Nunta”
Aida Borovina - Spin - “Ploaia”
Cosmin Arsene – Mika - “Grace Kelly”
Camelia Stanciu – Pussycat Dools - “I don’t need a man”
Stefan Gandac - Take That – “Patience”
Oana Puscatu – Alanis Morissette - “Ironic

2 comentarii:

Laura Apetroaie spunea...

Abia astept sa vad maine :) si sa scriu pe blog impresiile ;;)

Anonim spunea...

Si eu...